The second year

Ensimmäinen päivä toisella vuodella lukiossa. Ihanaa !! ....nooot. 
Heti kun astuin ovesta sisään, tuntu kauheen ahdistavalta. Ei enää muistanu mikä naama on jo näkynyt täällä ennenkin, kuka on kakkosia kuka kolmosia, ja kuka niitä uusia ykkösiä. No ykkösiä kyllä vilisti joka paikassa ! :D Tuntuu oudolta ettei enää olekaan se juuri uuteen kouluun tullut ja kaikki ois uutta. Rupes jo tuntumaan kauheelta laitokselta se kun tuijotti niitä valkosia seiniä käytävillä odotellessa. Ja tosiaan kaikki tuli kouluun ihan vaan sen puolen tunnin takia kuuntelemaan kun opettaja selosti opinto-oppaasta pari kohtaa, jotka ihan itse olisi voinut lukea. Ei se niin hankalaa ole katsoa milloin on lomat ja millon koeviikot yms. Nojaa, olipahan tollainen pieni askel taas kouluelämään loman jälkeen. Ja kohta toikin on ohi. Hui :o


Ihanaa taas täytellä kalenteri täyteen kaikkee ! Tykkään kun jokaisella viikolla näkyy väriä ja merkintöjä paljon. Jos ei muuta niin jotain salijuttuja edes :d Alankin tässä täyttelemään ! :) 

Tässä se uus laukku ! :) En jaksanu parempaa kuvaa alkaa ottamaan, äkkiä vaan näpsäsin. Tuohon voi kiinnittää myös pidemmän hihnan että voi kantaa olalla, mutta tykkään enemmän ihan noilla lyhyillä kahvoilla jos ei ole tarvetta pidemmälle. Hintaa n. 50e, Laukkukeskus.
-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti