So sick

Holahola !

Ensimmäinen kouluviikko takana, vaikka tuntuukin, että oltaisiin jo pidemmänkin aikaa tuolla tälle lukuvuodelle aherrettu. 
Se Yön ritarin paluu oli tosi hyvä ! Ennakko-odotukset mulla oli tosiaan sellaset että ei kiinnosta en jaksa ihan paska. Mutta kyllä yllätti positiivisesti, suosittelen ! 
En oo salilla käyny vieläkään pitkään aikaan koska flunssaa on tuntunu torstaista asti pukkaavan ja sieltähän se eilen sitten puhkes ! Yöstä lähtien tässä ollu jotain 37-38 lämpöö, nenä ihan tukossa ja kamala yskä. Täytyy vaan maata paikoillaan, nimittäin jos yritän kävellä niin päähän sattuu aika mojovasti ja vähän hoipertelua on tukeilta tuntuvien jalkojen kanssa. Vähän nyt jää noi kouluhommat, vaikka tarkotus oli lukee kaikki tunneilla käydyt asiat läpi ja oikeesti yrittää nyt oppia kaikki aina sitä mukaa viikonloppuisin kun uutta tietoa tulee. Tänään piti käydä myös siellä siskonpojan synttäreillä, mutta jäipä sitten menemättä. Oli kyllä yöllä aika oudot fiilikset, en tienny nukuinko vai olinko hereillä, mutta jos olin hereillä nii kuumetta täyty olla tosi paljon koska sillo oli hourailut niin jännät :D Havahduin siihen kun mun mielessä iskeyty mustalla pohjalla sinisiä ja punasia jotain vektorien yhteenlaskuja ja jotai geometrisia kuvioita :D Siinä tosiaa mietin että olinko hereillä vai en. 

Ens viikolla ois maanantaina koulukuvaukset, mutta saas nyt nähdä että missä kunnossa oon. Näillä näkymin ei mitään toivoo mennä niihin ja saada taas pärstästäni ja luokasta kuva. Tiistaina Mirka täyttää 18v. niin mennään juhlistamaan sitä menemällä syömään noin kymmenen hengen porukan kanssa ! :) Torstaina ois se mun ja Iiriksen personal trainer ja sitten perjantaina kampaaja. Pakko saada tehtyä tällä pehkolle jotain. En kehtaa ees pitää etummaisia hiuksia enää auki kun ne taipuu sillälailla tyhmästi :( Sitten sen jälkeen kotona vaaleita raitoja. Lauantaina mennään Mirkan ja sen siskon luo viettämään niiden tupareita ja samalla vielä niitä synttäreitä juhlimaan jälkikäteen hieman isommalla porukalla mitä sinne syömään mentäessä. Mucho mucho lahjoja ja kaikkee kivaa ! : >

Viettäkäähä mukava vklp ja ens viikko, mä yritän täällä parannella itteeni :D

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti