parasta ku musa pakottaa nyökyttää pään



moikka taas ! lauantaina oltiin kaverin luona viettämässä iltaa pitkästä aikaa ja hauskaahan siellä oli. siinä ennen yhtä sain itteni hinattua takas kotiin ja aloin nukkuu, mikä selvästiki oli virhe. tai sitte herääminen sunnuntaina. hauskan illan jälkeisiä kuvia toi toisiks alimmainen......not so fun. ikinä en oo tainnu kokee yhtä järkyttävää pääkipua :-D ei ikinä enää (ja vitut..). 
maanantaina oli palautuspäivä hehheh...kyllähä kaikki meni vähä niinku odotinki, uusinnois taas tässäkin jaksossa siis :-D keksin taas lisäks että voisin kirjottaa myös uskonnon, joten pitäis sekin saada mahdutettua ens vuoden lukujärjestyksiin..kauheeta säätämistä tän koulun kans taas vaihteeks. toi uskontoki on vähä siinä ja siinä, koska oon varmaan niin ateisti kun ihminen voi vaan olla. nooh, pitää miettii :-)
tänää jäin kotiin, koska vähä siltä tuntu että tähän taloon saattais tulla uudet laatotukset (if you know what i mean) mutta kyllä ihan puhtaana on tähän asti pysyny onneks ! eipä mulla muuta, vois tästä lähtee lepäilee :-D hyvät viikon jatkot kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti