Uusi vuosi, uudet kujeet

Kuten otsikkokin kertoo, uusi vuosi tuo mukanaan uusia juttuja. Toivottavasti vuosi 2013 olisi huomattavasti parempi kuin tuo edellinen ! :-) Unohin ottaa maanantaina uuden vuoden pippaloihin kameran mukaan (..jos se muistiki parantuis..), joten nyt onkin vaan joululahjakuvia. 
Uusi vuosi meni itsellä ihan hyvin, mutta sanonpahan vaan, etten enää aio yrittää järjestää mitään isommalla porukalla :-) Vitutuksen lisäksi hauskaakin oli, näki uusia ihmisiä, vanhoja tuttuja ja sai viettää aikaa parhaiden ystävien kanssa. 


Lahjaksi sain suloisen tyynyliinan, rannekorun ja tuollaisen nimijutun :-) Muilta tuli Versacen hajuvesi ja voide, 100e lahjakortti H&M:lle, Beyoncen kaksi hajuvettä, Björn Borgin toiletti- ja meikkilaukut. Näiden lisäksi rahaa, alusvaatteita, villasukat ja yökkäri. Muuta en ainakaan nyt muista enkä löydä :-D Oon niiiin rakastunut noihin Beyoncen hajuvesiin ja Mikaelin antamaan rannekoruun ! <3 Mutta paras lahja joka tapauksessa oli se, että sain viettää kymmenen päivää jouluna rakkaan kanssa :-)


Mitäs te saitte lahjaksi ja miten uusi vuosi meni? :-)
-Suvi

P.S. Mun uuden vuoden lupaus täällä blogin puolella on se, että panostan oikeesti enemmän tekstiin sekä kuviin. Piste. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti