Pohjolan prinsessa tahtoo vapauteen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Viime viikko meni ihan hujahtaen ohi, en tullu tehtyy mitää ihmeellistä. Käytiin Iiriksen kans keskiviikkona kahvakuulassa ja huomenna sama juttu. 
Viikonloppu oli jotain niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa, parasta ikinä <3 (: Siitä sitten ehkä myöhemmin tarkemmin.. ;p

Koeviikko ois alkamassa perjantaina heti yhteiskuntatiedon kokeella.. :D Saas nyt nähä mite tulee menemään. Ja eeii, ei oo viikonloppua aikaa lukea seuraaviin kokeisiin, vaan lauantaina on ruotsin koe ! :) 
Muutenki on nyt oikeesti alkanu ärsyttää tää jatkuva väsymys, joka päivä väsyttää aamusta iltaan, ja opiskelut menee ihan perseelleen sen takia..herään aamulla väsyneenä, torkutan herätyskelloo puol tuntii, myöhästyn koulusta, melkei nukun tunnit, tuun kotiin, en jaksa tehä mitää muuta ku istuu koneella, meen nukkumaan, nukun 7h ja taas sama juttu jatkuu.. mut en vaan saa itteeni menemään aiemmi nukkumaan. Nyt on pakko ottaa koeviikolla ja ens jaksossa itteäni niskasta kiinni ja laittaa tää unirytmi kohilleen. 

Mut oon niiiin fiiliksissä koko ajan vaikka väsyttääki, että ei se mitää :D Pitäs vaan löytää töitä ja saada rahaa nii asiat ois vielä paremmin ! :)
Tulipa taas sekava postaus.. :s aim sou sorri <3
  

-Suvi

2 kommenttia:

  1. Vähänkös on kivast kynnet:-) jaksaisinpa itekin väsäillä omiini jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullaki näkee tollasta ehkä kerran puolessa vuodessa.. :D joskus kiva panostaa ! ;>

      Poista